10+1 pillanat, amiért érdemes volt Titán-mérkőzésre járni

  • 2019.04.26. 19:00
  • Fehérvárav19

Összegyűjtöttünk a 2018/2019-es szezonból 10+1 olyan, a nagyközönség számára talán nem mindig észrevehető pillanatot, ami miatt érdemes volt kilátogatni a Fehérvári Titánok mérkőzéseire a 2018/2019-es szezonban.

1. Császár Hunor első felnőtt gólja, amelyet a hazai Brassó elleni 7-2-es eredménnyel zárult mérkőzésen lőtt.


2. Erdély Botond első felnőtt szezonját játszotta a Fehérvári Titánok csapatában, mérkőzéseit pedig minden lehetséges alkalommal megnézte bátyja, a Fehérvár AV19 játékosa, Erdély Csanád és édesapjuk.

3. A Fehérvári Titánok vezetőedzője, Kiss Dávid nem sokszor mosolyog a kispadon, de vannak különleges alkalmak, érdemes figyelni.

4. Nagy Ákos, a Fehérvári Titánok játékosa sérülését követően is hasznos tagja volt csapatának, hiszen minden hazai mérkőzést élőben kommentált a Fehérvár AV19 YouTube-csatornáján, pár alkalommal pedig csapattársa, Madácsi Benedek volt segítségére.

5. Gyenes Dávid, a Fehérvári Titánok hálóőre néha szerepet cserél csapattársaival és megmutatja, mezőnyjátékosként is segítségére tud lenni a gárdának, szorgosan gyűjtve ezzel a pontokat és meglepve a közönséget.

6. A Fehérvári Titánok mérkőzésein minden lehetséges, még az is, hogy egy apró hokis a kapusoknak dobja be a meccs előtt a korongot.


7. A Titánoknál idén is bemutatkozott pár fiatal. Ahogy a juniorok között, így itt is kifizetődött a csapatmunka és gólt ünnepelhettek együtt, jovőre pedig már mind a négyen a Fehérvári Titánokat erősítik.

8. A Titánoknak is szurkolnak a kicsik, hiszen az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia játékosai is sokszor kilátogatnak a mérkőzésekre és még egy kis meglepetést is készítenek a srácoknak.

9. A srácoknak mindig van ideje egy pacsira a legkisebb szurkolókkal, hiszen az ő jégkorongos életük is így kezdődött.

10. Ki mondta, hogy a jégkorong csak fiataloknak való?

+1. Egy győztes meccs után így örül egy csapat, szerintünk ezt nem lehet megunni.